If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Така на прима виста изглежда с претапицирани волан и скоростен лост, левия стоп изглежда сменян, автопилот няма, джантите някои е свалил, стереото стои на една страна.
Даже волана нещо ми изглежда по-различен от истинския за версия 'Спорт' - липсва релефа за палците.
Хубаво, че е МултиДжет, ама пък по-скъпо за правене.
Тази не е ли по-добре, хем в София, има повече екстри, по-нисък данък, някои по-евтини части, не на последно място по-евтина цена - http://www.mobile.bg/11354113153430606
Преди време струваше 4690лв., т.е. може да се спазари доволно от цената
Плюс по-горните, които е изброил Кики, да добавя сменен заден капак с такъв от преди фейс-а.
Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now
Здравейте , от доста време търся 156 sportwagon 2.4 дизел след 02-ра , гледам го мобилето често често . От няколко дена се появи следната http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1tolm7 и мисля да прескоча да я видя , но ако някой вече е свършил тая работа нека сподели какво е положението )) Другата която наблюдавам е от много време с постоянно намаляваща цена, според мен правена от дясната страна (личи си на снимките ) , но е далече от София и няма как да отида само заради нея до там http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1toju7 .Като цяло също ме интересува добър вариант ли е 2.4 jtd 150 к.с. от към вървеж , разход и поддръжка ?
Здравейте , от доста време търся 156 sportwagon 2.4 дизел след 02-ра , гледам го мобилето често често . От няколко дена се появи следната http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1tolm7 и мисля да прескоча да я видя , но ако някой вече е свършил тая работа нека сподели какво е положението )) Другата която наблюдавам е от много време с постоянно намаляваща цена, според мен правена от дясната страна (личи си на снимките ) , но е далече от София и няма как да отида само заради нея до там http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1toju7 .Като цяло също ме интересува добър вариант ли е 2.4 jtd 150 к.с. от към вървеж , разход и поддръжка ?
По-добре се разходи до Благоевград,от двете обяви дето си постнал,онази е по-хубава,разбира се това е мое мнение,крайното решение си е твое.Може и някой колега от онзи регион да иде да я погледне и да каже дали си заслужава да се разкарваш.Успех в намирането на добър екземпляр.
Здравейте! Харесах си една алфа ромео 147 ... 2003г. 1,9ЖТД 115кс.
Говорих с човека, каза,че единствената забележка е, че има за смяна 2 тампона,който са под предните амортисьори.
Тъй като до сега не съм карал такава кола, искам да ви попитам за какво иде реч, какви са тези тампони, каква им е цената (ако може линк към някой сайт, да видя какво представляват тези тампони), и лесно ли се сменят, или се ходи в сервиз задължително?
П.П Извинявам се, че питам в 2 теми едно и също нещо, но ми трябва информация защото тези дни трябва да ходя да гледам автомобила, ако изобщо ще ходя, ако някой от вас не ме откаже заради този проблем.
Здравейте! Харесах си една алфа ромео 147 ... 2003г. 1,9ЖТД 115кс.
Говорих с човека, каза,че единствената забележка е, че има за смяна 2 тампона,който са под предните амортисьори.
Тъй като до сега не съм карал такава кола, искам да ви попитам за какво иде реч, какви са тези тампони, каква им е цената (ако може линк към някой сайт, да видя какво представляват тези тампони), и лесно ли се сменят, или се ходи в сервиз задължително?
П.П Извинявам се, че питам в 2 теми едно и също нещо, но ми трябва информация защото тези дни трябва да ходя да гледам автомобила, ако изобщо ще ходя, ако някой от вас не ме откаже заради този проблем.
Така както го описваш се сещам само за един такъв тампон. По спомени не бяха скъпи. НО смяната трябва да е в сервиз - свалят се носачите и трябва преса за избиване/набиване на новите тампони.
Attached Files
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
По какво мога да разбера дали наистина е този тампон, или колата има друг проблем по окачването? Този тампон тропа ли и при какви условия (дупки,легнали полицай...)
Та да разбереш наистина в какво състояние е,трябва да се погледне хубаво дали се е напукала/сплескала гумата,колко е омекнал и въобще става ли.
Не знам само продавача как е разбрал,че точно и само там е проблема.Тия тампони по принцип не се скапват лесно....първо шарнира ще се предаде и чак след тва тоя тампон.....
Подозирам,че има нещо не вярно в тази информация (че е само този тампон) и може да се окаже я носач я шарнир я амортисьор.... но само един бог знае..... ами май най-доброто решение ще е ако отида да гледам колата да я прекарам през сервиз.
Подозирам,че има нещо не вярно в тази информация (че е само този тампон) и може да се окаже я носач я шарнир я амортисьор.... но само един бог знае..... ами май най-доброто решение ще е ако отида да гледам колата да я прекарам през сервиз.
Да закарай я в някой сервиз да прегледат цялото окачване,за да не останеш изненадан след покупката и да почнеш веднага да излизаш от пари.
Comment